Hogyan készítsünk különleges pisztáciás spagettit A pisztáciás spagetti egy igazán különleges és ízletes étel, amely a klasszikus tésztát egyedi ízvilággal gazdagítja. A pisztácia krémes, diós íze remekül harmonizál a tészta textúrájával, így egy olyan f


A pisztáciás spagetti egy igazi mediterrán hangulatú meglepetésfogás - elsőre talán szokatlannak hangzik, de ha egyszer megkóstolod, simán bekerül a kedvenceid közé.

A spagetti elkészítésének első lépéseként bő, sós vízben, amely már lobog, kifőzzük a tésztát a csomagoláson található utasítások alapján. Miután megfőtt, alaposan leszűrjük, és félretesszük a főzővízből körülbelül 140 ml-t. A pisztáciákból 130 g-ot egy késes aprító segítségével finomra zúzunk, majd hozzáadjuk a parmezánt, a fokhagymát és az olajat. Ezt az ízletes keveréket egy serpenyőbe öntjük a félretett főzővízzel együtt, majd összeforraljuk. Végül a tésztát is hozzáadjuk, alaposan átforgatjuk, és a megmaradt pisztáciával megszórva tálaljuk. Így egy különleges és ízletes fogást kapunk!

Related posts